Skip to content

Event | 7 June 2022
Join us in-person or online for the next level of cloud

Register now

Devoteam G Cloud Day 2022

The next level of cloud

The next level of cloud is there to enable you to respond to change and continue to create business value. The Devoteam G Cloud Day 2022 will help you look at the bigger picture of innovation with cloud. The event is taking place on the 7th of June 2022 across Europe. Join us in-person or online: register now and pick your favourite sessions straight away.


Don’t wait and register today.

Practical information when registering:

  • When? 7 June 2022
  • The event is entirely free.
  • Join us in-persononline or make a combination of both. Mix & match in the most convenient way for you.
  • The in-person events are hosted in cities across EMEA, APAC & Americas. Pick the country you want to join in when registering. Check the locations here.

Register now

Network and learn with Cloud innovators

Having left behind the sudden changes of the global pandemic, there’s already a new era with rapid change in the workplace and marketplace. The next level of cloud is there to ensure the future of your business.

About

The Devoteam G Cloud Day helps you look at the bigger picture of innovation with cloud. The event is taking place on the 7th of June 2022 across the globe. Join us in-person or pick your favourite sessions and join us online!

This event is dedicated to bring you new thinking and breakthrough ideas. It combines many formats of in-person and online sessions with success stories, top keynote speakers  and panel discussions with C-levels and experts.

Who attends?

You are welcome together with 1.500 attendees to congregate from different industries, including CIO’s, CTO’s and CEO’s.

Join this event if you are a:

  • IT Decision-Maker, learn about the latest cloud technologies & best practices for implementations;
  • Business Decision-Maker, scale your businesses faster with innovation;
  • Technical Talents, get ready to enhance your cloud understanding;
  • Partners, enable the possibility to grow with Devoteam G Cloud.

Key Topics

During the Devoteam G Cloud Day you will learn how digital, design, unique partnerships and collaboration can break new ground in operations, customer experience, commercial, product, service, safety and sustainability.

Get the best insights so that you can modernise your IT infrastructure,  data & analytics, collaboration & productivity tools. Or learn more about hybrid and multi-cloud, app modernisation, the Devoteam G Cloud accelerators and security topics!

40 Sessions
50+ Experts and speakers
9 locations
More than 1.000 attendees

June 7 2022 | Join physically or online Register now  

Find out how the next level of cloud can drive your business forward.
Mark your calendar for the Devoteam G Cloud Day 2022, taking place the 7th of June.

Sign-up for free today

Sign-up now

Impossible is Just a Word: How Big Innovation Starts with Small Habits

International keynote session with John Duke Logan

We’ve all heard the phrase: It’s not what you see, it’s how you look at it. But what does that even mean? Successful magicians & successful leaders have shown the world what can be possible by analyzing ordinary situations in extraordinary ways. By blending education with entertainment, John uses his background in magic to break down the psychology of how successful teams take a vision in their head become a reality, but more importantly, how to bring a sense of wonder, curiosity, and inspiration to the world — regardless of what you do for a living or what your life aspirations might be.

 

About John 

John is the Founder of the “Impossible is Just a Word” Leadership Program where he blends education with entertainment to consult Fortune 500 companies, small start-ups, and everything in between. John received a standing ovation on the television show America’s Got Talent performing magic. However, he views magic not as a way to trick people, but as a way to teach others about how we can be fooled by our own subconscious decisions and biases when approaching innovation. 

Detailed information coming soon Discover the program

Agenda

10:00 (CEST)

20 minutes

International introduction keynote: the next level of cloud

Samuel Bonamigo, VP EMEA South at Google Cloud & Sébastien Chevrel, Group Managing Director at Devoteam & Valon Rexhepi, Global Director at Devoteam G Cloud

10:20 (CEST)

20 minutes

Local keynote

Follow the livestream of a local keynote

11:00 (CEST)

30 minutes

Moving to the Cloud: battle-tested journeys to Google Cloud

Niels Buekers, CTO benelux at Devoteam G Cloud & Koen Bosmans, Cloud specialist at Melexis

11:00 (CEST)

30 minutes

Data Warehouse Modernisation on steroids with accelerator framework Flycs

Christophe de Carvalho Pereira Martins, Flycs Lead at Devoteam G Cloud

11:30 (CEST)

30 minutes

Self-Service Analytics with Looker

Sven Hermans, head of data & analytics at Devoteam G Cloud & Vincent Spruyt, Global Chief AI Officer at Reprise Digital

12:00 (CEST)

30 minutes

Why Digital Native companies choose Google Cloud to start their journey: ecosystem, culture, technical fit

Jeremy Bonnevalle, country director at Devoteam G Cloud & Jan Hollez, CTO at Deliverect

12:00 (CEST)

30 minutes

How to build a customer data platform on Google Cloud

Rik Pauwels, Senior Data Architect at Devoteam G Cloud

12:30 (CEST)

1 hour 15 minutes

Lunch break
13:45 (CEST)

1 hour

Impossible is Just a Word: How Big Innovation Starts with Small Habits

John Duke Logan, an award-winning keynote speaker, entertainer, and on-air personality.

We’ve all heard the phrase: It’s not what you see, it’s how you look at it. But what does that even mean? Successful magicians & successful leaders have shown the world what can be possible by analyzing ordinary situations in extraordinary ways. By blending education with entertainment, John uses his background in magic to break down the psychology of how successful teams take a vision in their head become a reality, but more importantly, how to bring a sense of wonder, curiosity, and inspiration to the world — regardless of what you do for a living or what your life aspirations might be.

14:45 (CEST)

30 minutes

Google’s zero trust solution : BeyondCorp

Peter Winkelmans, Chief Enterprise Architect at Carrefour & Simon Dhondt, PMO at Devoteam G Cloud

14:45 (CEST)

30 minutes

How machine learning can help you achieve your business objectives

Cyril Maréchal, ML Tribe presales lead at Devoteam G Cloud

15:30 (CEST)

30 minutes

How DocumentAI can help you increase productivity

Tristan Van Thielen, ML Tribe Lead at Devoteam G Cloud

16:00 (CEST)

20 minutes

Create a dynamic and personalised Employee Experience in the age of hybrid working with LumApps

Herman Cools – Proximus

16:20
End of the livestream

This is an in-person event at Google Brussels, Chaussée d’Etterbeek 180, 1040 Bruxelles

10:00 (CEST)

20 minutes

International introduction keynote: the next level of cloud

Samuel Bonamigo, VP EMEA South at Google Cloud & Sébastien Chevrel, Group Managing Director at Devoteam & Valon Rexhepi, Global Director at Devoteam G Cloud

10:20 (CEST)

20 minutes

Local introduction keynote

Jeremy Bonnevalle, country director at Devoteam G Cloud

11:00 (CEST)

30 minutes

Moving to the Cloud: battle-tested journeys to Google Cloud

Niels Buekers, CTO benelux at Devoteam G Cloud & Koen Bosmans, Cloud specialist at Melexis

11:00 (CEST)

30 minutes

Data Warehouse Modernisation on steroids with accelerator framework Flycs

Christophe de Carvalho Pereira Martins, Flycs Lead at Devoteam G Cloud

11:30 (CEST)

30 minutes

Self-Service Analytics with Looker

Sven Hermans, head of data & analytics at Devoteam G Cloud & Vincent Spruyt, Global Chief AI Officer at Reprise Digital

11:30 (CEST)

30 minutes

Everything you didn’t know about Google Workspace

Hans Vandeveire, Digital Workplace consultant at Devoteam G Cloud & Charlotte Pletinckx, Change Manager at Devoteam G Cloud

12:00 (CEST)

30 minutes

Why Digital Native companies choose Google Cloud to start their journey: ecosystem, culture, technical fit

Jeremey Bonnevalle, Country Manager at Devoteam G Cloud Belgium & Jan Hollez, CTO at Deliverect

12:30 (CEST)

1 hour 15 minutes

Lunch & networking
13:45 (CEST)

1 hour

Impossible is Just a Word: How Big Innovation Starts with Small Habits

John Duke Logan, an award-winning keynote speaker, entertainer, and on-air personality.

14:45 (CEST)

30 minutes

Google’s zero trust solution : BeyondCorp

Peter Winkelmans, Chief Enterprise Architect at Carrefour & Simon Dhondt, PMO at Devoteam G Cloud

14:45 (CEST)

30 minutes

How machine learning can help you achieve your business objectives

Cyril Maréchal, ML Tribe presales lead at Devoteam G Cloud

15:30 (CEST)

30 minutes

How DocumentAI can help you increase productivity

Tristan Van Thielen, ML Tribe Lead at Devoteam G Cloud

16:00 (CEST)

20 minutes

How Collibra helps companies become data driven in combination with Google Cloud

Stephen Peeters – Cloud Partnerships Manager EMEA at Collibra

16:00 (CEST)

20 minutes

Create a dynamic and personalised Employee Experience in the age of hybrid working with LumApps

Herman Cools – Proximus

16:20 (CEST)

10 minutes

Wrap up of the day
16:30 (CEST)

2 hours

Drinks & snacks
10:00 – 18:00 (CEST)
Coming soon!

This is an in-person event in Amsterdam at HoogtIJ Amsterdam, Noord, Johan van Hasseltweg 39, 1021 KN Amsterdam, Netherlands

10:00 (CEST)

20 minutes

International introduction keynote: the next level of cloud

Samuel Bonamigo, VP EMEA South at Google Cloud & Sébastien Chevrel, Group Managing Director at Devoteam & Valon Rexhepi, Global Director at Devoteam G Cloud

10:20 (CEST)

20 minutes

Local introduction keynote

Maarten Bal, country manager at Devoteam G Cloud Netherlands

10:55 (CEST)

35 minutes

Moving to the Cloud: battle-tested journeys to Google Cloud

Niels Buekers, CTO benelux at Devoteam G Cloud & Koen Bosmans, Cloud specialist at Melexis with Q&A session by Payam Ebrahimi

11:30 (CEST)

30 minutes

How to use Cortex to transform raw SAP data into consumable business oriented data in a matter of hours

Payam Ebrahimi, CTO at Devoteam G Cloud Netherlands

12:00 (CEST)

30 minutes

Under the hood of Kubernetes

Payam Ebrahimi, CTO at Devoteam G Cloud Netherlands

12:30 (CEST)

1 hour 15 minutes

Lunch & networking
13:45 (CEST)

1 hour

Impossible is Just a Word: How Big Innovation Starts with Small Habits

John Duke Logan, an award-winning keynote speaker, entertainer, and on-air personality.

14:45 (CEST)

30 minutes

Peter Winkelmans, Chief Enterprise Architect at Carrefour & Simon Dhondt, PMO at Devoteam G Cloud

Google’s zero trust solution : BeyondCorp

15:40 (CEST)

45 minutes

How to scale and monetize your API while having actionable insights across all existing api’s with Apigee

Payam Ebrahimi, CTO at Devoteam G Cloud Netherlands

16:25 (CEST)

1 hour

Local keynote speaker
17:25 (CEST)

1 hour

Wrap up of the day
17:30 (CEST) – 20:00 (CEST)
Borrel & Drinks, followed by a walking dinner

This is an in-person event at the Warehouse@TheHClub in Madrid.

10:00

20min

Introduction Keynote: the next level of Cloud

With Valon Rexhepi + Samuel Bonamigo + Sébastien Chevrel

10:20

10min

Bienvenida local

With Manuel Galayo, Country Manager of Devoteam G Cloud and Pablo de la Horra, Google Cloud.

10:30

30min

Crea una experiencia de empleado dinámica y personalizada en la era del trabajo híbrido con LumApps
11:00

30min

Potencia el uso de tus datos con Google Cloud: Del plan a la acción.
11:30

30min

Saca el máximo partido de la automatización de tus procesos de negocio con Cloudframework
12:00

Coffee Break

12:20

30min

Moderniza tu infraestructura y optimiza los costes con Google Cloud Platform.
12:50

30min

El viaje de Shopadvizor a la nube: un enfoque paso a paso para tener éxito en la migración a Google Cloud Platform.
13:20

30min

Impulsa la colaboración y la comunicación con Google Workspace: la experiencia en el día a día.
13:50

10min

Agradecimientos y conclusiones
14:00

Lunch & Networking

09:00 (GMT)

30 minutes

Welcome

Breakfast & Networking

09:30 (GMT)

30 minutes

International Keynote

Samuel Bonamigo, VP EMEA South at Google Cloud & Valon Rexhepi, Country Director at Devoteam G Cloud & Sébastien Chevrel, Group Managing Director at Devoteam

10:00 (GMT)

30 minutes

Local Keynote

Nuno Vieira da Silva, Head of Google Cloud & Nuno Vasconcelos, Country Director at Devoteam G Cloud

10:30 (GMT)

30 minutes

Roundtable: IT Infrastructure Modernisation

Renato Alves Gomes, Enterprise Account Executive da Google Cloud & Rosa Gonzalez, Sales Account Manager da Devoteam G Cloud & Client to be confirm

11:00 (GMT)

30 minutes

Talk: BigQuery – The Powerful Unified Analytics Interface

Bruno Paulino, Data Area Manager at Devoteam G Cloud Portugal

11:30 (GMT)

30 minutes

How to create no-code applications and automate our work

Luca Clerici, Workspace Sales Specialist Iberia & Italy at Google Cloud & Tiago Taborda Monteiro, Account Executive at Devoteam G Cloud

12:00 (GMT)

2 hours

Show Cooking with Chef Nuno Bergonse

Lunch & Networking

15:30 (GMT)

15 minutes

Local Keynote

Bruno Tavares, CTO at Devoteam Portugal

15:45 (GMT)

45 minutes

Workshop: Migrate for Anthos

Gonçalo Miguel, Senior Cloud Architect at Devoteam G Cloud Exclusive for in-person participation

16:30 (GMT)

15 minutes

Break

Coffee Break & Networking

16h45 (GMT)

1 hour

Workshop: Automating Infrastructure on Google Cloud with Terraform

David Neves, Senior Cloud Architect at Devoteam G Cloud Exclusive for in-person participation

17h45 (GMT)

15 minutes

Wrap up of the day

Bruno Mota, Managing Director da Devoteam em Portugal

18:00 (GMT)

2 hours

After party

Drinks, snacks & Networking

This is an in-person event in Stockholm, Sweden: Scandic Continental – Vasagatan 22, 111 20 Stockholm, Sweden

10:00 (CEST)

20 minutes

International introduction keynote: the next level of cloud

Samuel Bonamigo, VP EMEA South at Google Cloud & Valon Rexhepi, Global Director at Devoteam G Cloud & Sébastien Chevrel, Group Managing Director at Devoteam

10:20 (CEST)

20 minutes

Local introduction keynote

Cloud Trends in Sweden – Alexander Popovic – G Cloud

10:40 (CEST)

20 minutes

Coffee Break
11:00 (CEST)

30 minutes

Modernising Applications with Google Cloud

Emil Engfors, CTO Sweden

11:30 (CEST)

30 minutes

A journey from data warehouse to Machine Learning

Maxime Bombrun, Lead Data Scientist, Tradera (Huijie Wang, Head of Data Sweden)

12:00 (CEST)

30 minutes

Collaboration 2.0 on Google Workspace

Collaboration 2.0 in Linköping (Swedish Session) – Simone French & Michael Lööw, Head of IT Linköping Kommun

12:30 (CEST)

1 hour 15 minutes

Lunch & Networking Visiting ISV booths (optional)
13:45 (CEST)

1 hour

International keynote speaker – Impossible is Just a Word: How Big Innovation Starts with Small Habits

John Duke Logan, an award-winning keynote speaker, entertainer, and on-air personality. We’ve all heard the phrase: It’s not what you see, it’s how you look at it. But what does that even mean? Successful magicians & successful leaders have shown the world what can be possible by analysing ordinary situations in extraordinary ways. By blending education with entertainment, John uses his background in magic to break down the psychology of how successful teams take a vision in their head become a reality, but more importantly, how to bring a sense of wonder, curiosity, and inspiration to the world — regardless of what you do for a living or what your life aspirations might be.

14:45 (CEST)

30 minutes

Scaling FinOps from Startup to Enterprise

Scaling FinOps from Startup to Enterprise. How our clients take monitor, control, and optimise Cloud costs. Kevin Liu

15:15 (CEST)

15 minutes

Coffee Break
15:30 (CEST)

30 minutes

Defense in Depth on Google Cloud

Defense in Depth on Google Cloud – Abdelfettah Sghiouar Senior Cloud Developer Advocate, Google DevRel , Jason Quek, CTO Global, Google Cloud Fellow

16:00 (CEST)

10 minutes

Wrap up of the day

Wrap up of the day by Devoteam G Cloud Country Manager Alexander Popovic

16:10 (CEST)

2 hours

Drinks & snacks

Drinks & snacks + Networking – The View Rooftop bar

12:00 – 12:30 (BST)
Arrival / welcome.

This is an in-person event at Google St Giles, 13 St Giles High St, London WC2H 8AG

12:30 (BST)

20 minutes

Introduction Keynote: the next level of Cloud

Valon Rexhepi + Sébastien Chevrel + Samuel Bonamigo – livestream

12:50 (BST)

10 minutes

Local keynote speaker

Dennis Groenveld, Country Manager

13:00 (BST)

45 minutes

Lunch & networking
13:45 (BST)

30 minutes

IT infrastructure modernisation. VM Migration best practices

Narish Samplay, UK CTO, Google Fellow

14:15 (BST)

30 minutes

Devoteam Doc AI & Machine Learning Capabilities

Harnaik Nahal, Account Executive

14:45 (BST)

15 minutes

Coffee break
15:00 (BST)

30 minutes

Data Warehouse Modernisation on steroids with accelerator framework Flycs

Edgar Ochoa, Cloud Engineer, Devoteam G Cloud

15:30 (BST)

30 minutes

Storage is Cheap

Graham Zabel, Head of DevOps, Devoteam UK

16:00 (BST)

45 minutes

Wrap up of the day
10:00 – 17:00 (GMT-5)
Coming soon!

This is an in-person event in México City at Google México, C. Montes Urales 445, Lomas – Virreyes, Lomas de Chapultepec, Miguel Hidalgo, 11000 Ciudad de México, CDMX

10:00 (GMT-5)

20 minutes

Introduction Local Keynote: The next level of cloud
10:20 (GMT-5)

30 minutes

Infrastructure Modernisation: My journey to cloud with no pain!
10:50 (GMT-5)

10 minutes

Breakfast & Networking
11:00 (GMT-5)

30 minutes

A day of work at Google
11:30 (GMT-5)

30 minutes

Why Google Cloud?
12:00 (GMT-5)

15 minutes

Coffee & Networking
12:15 (GMT-5)

30 minutes

Data & Analytics: How to build a customer data platform on Google Cloud
12:45 (GMT-5)

15 minutes

Wrap up of the morning
10:00 – 17:30 (GMT-7)

This is an in-person event in Indonesia at Google Jakarta, Pacific Century Place Tower Level 45 SCBD, Jl. Jenderal Sudirman No.53, Jakarta, Indonesia

09:00 (WIB)

60 minutes

Pre-registration
10:00 (WIB)

5 minutes

Security briefing
10:05 (WIB)

15 minutes

Opening Speech from Google Cloud Indonesia Representative

Mr. Beni Umaryadi

10:20 (WIB)

10 minutes

Opening Speech from Devoteam G Cloud APAC Representative

Mr. Jimmy Jigmo

10:30 (WIB)

45 minutes

Tech Workshop 1

Root space: The Foundation of Cloud – Infrastructure Speaker: 1. Doddi Priyambodo 2. Adhi Sugiharto

11:15 (WIB)

20 minutes

Coffee Break & Networking
11:35 (WIB)

45 minutes

Tech Workshop 2

Sacral space: The source of creativity with analytics, AI and ML Speaker: 1. Aditya Gandakusuma 2. M. Wildan Putra

12:20 (WIB)

60 minutes

Lunch & Networking
13:20 (WIB)

45 minutes

Tech Workshop 3

Solar plexus space: The confidence to infinitely growth in cloud Speaker: 1. Ahmad Riyadh Al Faathin

14:05 (WIB)

40 minutes

Tech Workshop 4

Heart space: Features that can be applied in marketing intelligence Speaker: 1. Septiyandi

14:45 (WIB)

10 minutes

Game: Maru Batsu
15:00 (WIB)

20 minutes

Keynote from EMEA

Live Streaming session of: Mr. Sébastien Chevrel, Mr. Valon Rexhepi, and Mr. Samuel Bonamigo

15:20 (WIB)

60 minutes

Customer Sharing (LinkAja)

Throat space: speak our ideas with confident and compassion. Speaker: 1. Wildan Putra 2. Adi Hapsoro

16:20 (WIB)

60 minutes

Customer Sharing (Amar Bank)

Third eye space: the intuition to always go forward Speaker: 1. Hadi Hendrawan 2. Ahmad Fikri

17:20 (WIB)

10 minutes

Wrap up of the day
17:30 (WIB)
Coffee Break & Networking

A hybrid event experience

Take part in a conference the way you like it. Join online via our event platform that ensures interactivity even when joining in the comfort of your own office or home. Or visit us in one of our locations. We’re hosting the event in several cities in Europe, find the full list just below.

Uncover networking possibilities with both decision-makers and industry experts, participate in the discussions on the latest problems driving the industry, get stimulated by the in-depth sessions with interactive features, come across solutions for obstacles holding you from innovation.

Take advantage of the possibilities offered by the conference to accelerate your business.

Register now

Practical

Our in-person Devoteam G Cloud Day events are hosted at these locations:

EMEA

  • Belgium: Google Brussels – Chau. d’Etterbeek 180, 1040 Bruxelles
  • France: NEWCAP Event Center Paris – 3 Quai de Grenelle, 75015 Paris
  • United Kingdom: London Google Central St Giles – 1-13 St Giles High St, London WC2H 8AG
  • Sweden: Scandic Continental Stockholm – Vasagatan 22, 111 20 Stockholm, Sweden
  • Spain: Warehouse@TheHClub, Madrid –  Calle de María de Molina, 25, 28006 Madrid

APAC & Americas

  • Indonesia: Google Indonesia – Pacific Century Place Tower Level 45 SCBD, Jl. Jenderal Sudirman No.53, RW.3, Jakarta
  • Mexico: Google México – C. Montes Urales 445, Lomas – Virreyes, Lomas de Chapultepec, Miguel Hidalgo, 11000 Ciudad de México, Ciudad de México

Accelerate your business transformation Why join?

Hybrid eventOnline or offline: it’s up to you

This is a hybrid event, so choose the event experience you like: meet us in-person in one of our amazing locations or join us online using our customised platform that has an amazing attendee experience and ensures engagement.

Get inspired1 day

Enjoy a day full of diverse presentations, panel discussions and inspiring keynotes. We’ll talk from a business angle and go more under the hood of cloud products.

Top notch keynote speakersKeynotes and customer stories

Join inspiring keynotes delivered by Tech leaders and special guests to boost your innovation mindset! Listen to customers talking about their cloud journeys, their tips & advice and success stories.

Google Cloud ExpertsKnowledge sessions

Top Google Cloud experts will share their knowledge and experience in cloud solutions-focused sessions and discussions.

Frequently asked questions

Yes, it’s free.

If you can’t make it physically, online or wish to cancel your registration, you can update your registration at any time via this link.

If you can still join one or multiple sessions online, create your schedule in the event software here.

To make sure that you’re not missing out on the insights & expert knowledge, we’ll give you access to a series of recorded sessions. Keep an eye on your inbox!

We’re building cultures of innovation with Google Cloud technology. About Devoteam G Cloud

Devoteam G Cloud is a global leader in Google Cloud technologies and has been a trusted Google Cloud Premier Partner for a decade with 2300+ happy customers in 20+ countries.

We invest heavily in the knowledge of our experts, having already obtained more than 460 Google certificates and 9 official Google Cloud specialisations, making us a go-to partner for organisations wanting to accelerate their business with Cloud solutions.

Working with Devoteam G Cloud means bringing the expertise of an award-winning Managed Services Premier Google Cloud partner to your organisation. From strong change management to technical excellence and an innovative mindset, we have what it takes to inspire you and successfully complete your projects.

cloud migration specialization google cloud devoteam g cloud

June 7 2022 | Join in-person or online Register now

Find out how the next innovations in the Cloud industry can drive your business forward.
Mark your calendar for the Devoteam G Cloud Day 2022, taking place the 7th of June.

Sign-up for your free ticket today

Sign-up now